Välkommen till Dalarnas Byggare

Välkommen till Dalarnas Byggare

Dalarnas byggare är ett professionellt byggföretag med skickliga medarbetare som utför alla typer av byggtjänster åt privatpersoner och företag i Falun.

Vill du vara säker på att arbetet med ditt byggprojekt utförs korrekt och enligt gällande byggnormer samtidigt som du vill vara trygg med att slutresultatet är av högsta kvalitet? Då kan du kontakta oss på Dalarnas Byggare som är ett välrenommerat byggföretag som åtar oss varje nytt uppdrag med fokus på kvalitet och 100 % kundnöjdhet.

 

Vi hos Dalarnas Byggare utför nybyggnationer, tillbyggnader, totalrenovering och husrenovering i Dalarna. Vår kundkrets består främst av privatpersoner men vi utför även tjänster åt företag och bostadsrättsföreningar.

 

Våra hantverkare har stor yrkesstolthet

Våra yrkesutbildade och erfarna hantverkare är behöriga inom sina respektive arbetsområden vilket innebär att vi alltid utför arbetet enligt gällande branschregler. Med en god kundkommunikation och ett stort engagemang ser vi till att ditt byggprojekt utförs med minimala olägenheter för de boende.


Tjänster på Dalarnas Byggare

Boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra snickare!

Om du vill få hjälp med en totalrenovering eller husrenovering i Dalarna är du alltid välkommen att kontakta oss! Fyll i nedan formulär för att boka ett kostnadsfritt hembesök och offertlämning. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra snickare!

Boka hembesök

Här hittar du oss på webben