Totalrenovering med Dalarnas byggare - från idé till färdigt projekt

När du behöver utföra en totalrenovering i Dalarna är det alltid tryggast att anlita ett välrenommerat byggföretag som åtar sig totalentreprenaden för ditt projekt. Då kan du vara säker på att arbetet utförs korrekt. Läs mer om hur vi på Dalarnas Byggare utför en totalrenovering.

Behöver du utföra en totalrenovering av din bostad bör du anlita professionella hantverkare som utför arbetet korrekt och enligt gällande branschregler. På så vis får du arbetet utfört med högsta kvalitet och med lång livslängd.

När du ska utföra en totalrenovering i Dalarna är planeringen inför projektet viktigt så att projektet sedan fortlöper smidigt utan några hinder. Det är också bra att lägga upp en budget för projektet så att du har ekonomi för den totalrenovering som du ska utföra.

Du kan alltid kontakta oss på Dalarnas Byggare då du vill få hjälp med allt kring din totalrenovering - från planering till genomförandet.

 

Så här utför Dalarnas Byggare en totalrenovering

Det hela börjar med att du kontakta oss på Dalarnas Byggare för att boka ett möte så att vi kan inspektera ditt projekt och sedan bistå med konsultation. Vid en totalrenovering i Dalarna kan vi hjälpa dig med allt från planering och inköp av material till utförandet. 

Du får en personlig kontaktperson som alltid finns tillgänglig då du vill bolla idéer eller behöver diskutera ditt projekt. Det gör att du kan känna dig trygg med att ditt projekt prioriteras och utförs under kontrollerade former.

Dalarnas Byggares arbetsprocess vid en totalrenovering i Dalarna

  1. Till att börja med sätter vi oss ned med dig för att planera din totalrenovering. Vi specificerar allt från utförandet till det material som ska användas så att det finns ett underlag för projektet.
  2. Sedan kontaktar vi våra samarbetspartner som exempelvis målare, elektriker och rörmokare för att ta in priser och arbetsbeskrivningar från dessa. Därefter sätter vi samman en offert för din totalrenovering med ett fast pris.
  3. När du har accepterat vår offert så skriver vi ett avtal där alla detaljer specificeras så att vi sedan kan stämma av att vi har uppfyllt vår del av avtalet efter projektets slut.
  4. Vi påbörjar sedan arbetet på angiven dag och ansvarar för att arbetet utförs enligt din planering och av behöriga hantverkare. Vi utför också kvalitetskontroller så att arbetet är utfört enligt gällande branschregler.
  5. När projektet är klart så gör vi en besiktning tillsammans med dig för att försäkra oss om att vi uppfyllt vårt avtal och att du är 100 % nöjd med vårt arbete.
  6. Slutligen överlämnar vi branschenliga garantier och en faktura där ROT-avdrag redan är avdraget.

 

Anlita oss för din totalrenovering i Dalarna

Dalarnas Byggare utför tjänster som nybyggnationer och totalrenovering åt privatpersoner och företag i Dalarna. När du ska utföra en totalrenovering kan vi på Dalarnas Byggare åta oss totalentreprenaden för ditt projekt. Det innebär att vi tar över ansvaret för att projektet utförs enligt plan, av behöriga hantverkare, med rätt material, enligt branschregler och i tid. 

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera just ditt projekt, utan några förpliktelser. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra snickare!

Om du vill få hjälp med en totalrenovering eller husrenovering i Dalarna är du alltid välkommen att kontakta oss! Fyll i nedan formulär för att boka ett kostnadsfritt hembesök och offertlämning.