Nybyggnationer

Nybyggnationer

Oavsett om du ska bygga nytt bostadshus, ett garage, ett Attefallshus eller någon annan form av komplementbyggnad på din tomt är det viktigt att ha en samarbetspartner som du kan bolla dina idéer med.

När du anlitar oss på Dalarnas Byggare för din nybyggnation finns vi med dig hela vägen, från planering och projektering till utförandet. Genom att överlåta totalentreprenaden till oss så ser vi till att koordinera arbetet med behöriga hantverkare och kontrollerar att arbetet utförs enligt gällande branschregler. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina nybyggnationer.

 

Dalarnas Byggare är proffs på nybyggnationer

Våra skickliga hantverkare har yrkesbevis och ett stort kunnande då det kommer till nybyggnationer. Med en god kundkommunikation och med fokus på kvalitet kommer vi att överträffa alla dina förväntningar. Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett hembesök så vi kan diskutera din nybyggnation och bistå med konsultation kring ditt projekt. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris. Självklart innehar Dalarnas Byggare alla nödvändiga försäkringar, F-skatt så att du kan använda ROT-avdrag, samt lämnar branschenliga garantier. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra snickare!

Om du vill få hjälp med en totalrenovering eller husrenovering i Dalarna är du alltid välkommen att kontakta oss! Fyll i nedan formulär för att boka ett kostnadsfritt hembesök och offertlämning.