Renovering

Renovering

Som fastighetsägare är du säkert redan medveten om att ditt hus behöver underhållas med jämna mellanrum för att bibehålla ett bra skick och skydda mot väder och vind. Fönster behöver bytas ut, taket läggas om, fasaden underhållas och du kommer också att behöva utföra en invändig renovering med åren.

När du behöver hjälp med din renovering kan du kontakta oss på Dalarnas byggare som utför allt inom renovering. Vi kan åta oss en totalrenovering av din bostad där vi bistår dig hela vägen från planering till utförandet.

 

Låt Dalarnas Byggare ta hand om din renovering

Dalarnas Byggare har under flera års tid hjälpt privatpersoner och företag då de är i behov av en renovering av sina fastigheter. Våra skickliga hantverkare har en stor erfarenhet kring renoveringar och utför uppdragen med stor smidighet och med minimala olägenheter för de boende.

 

Vi utför bland annat köksrenovering och badrumsrenovering men kan också åta oss en totalrenovering av din bostad i Dalarna. Vi samarbetar med ett flertal hantverkare som har behörighet inom sina respektive arbetsområden som exempelvis golvläggare, målare, plattsättare, rörmokare och elektriker. Det innebär att vi kan erbjuda dig en skräddarsydd helhetslösning för just din renovering!


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra snickare!

Om du vill få hjälp med en totalrenovering eller husrenovering i Dalarna är du alltid välkommen att kontakta oss! Fyll i nedan formulär för att boka ett kostnadsfritt hembesök och offertlämning.