Utbyggnad

Utbyggnad

Är det dags att göra en utbyggnad av din befintliga fastighet krävs det i många fall ett tillstånd i form av bygglov. För att kunna ansöka bygglov behöver du först ta fram en planritning att bifoga i samband med ansökan. Ansökan lämnar du in hos byggnadsnämnden i din kommun.

Vi kan hjälpa dig med allt kring din tillbyggnad, från planering, ta fram ritningar och konsultation kring din bygglovsansökan till utförandet av din utbyggnad. Kontakta oss på Dalarnas Byggare för att boka ett kostnadsfritt hembesök för en diskussion kring ditt byggprojekt.

 

Anlita Dalarnas byggare för din utbyggnad

Dalarnas Byggare är ett företag som utför tjänster som bland annat byggnationer och totalrenovering i Dalarna åt privatpersoner och företag. Våra skickliga medarbetare har yrkesbevis och en lång erfarenhet inom branschen. Det borgar för att du alltid får arbetet utfört korrekt, med lång livslängd och med ett perfekt resultat.

Vi hos Dalarnas Byggare samarbetar också med flera andra företag som har behöriga hantverkare inom en rad olika områden, som exempelvis VVS och el. Detta gör att vi även kan åta oss totalentreprenaden för ditt projekt. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra snickare!

Om du vill få hjälp med en totalrenovering eller husrenovering i Dalarna är du alltid välkommen att kontakta oss! Fyll i nedan formulär för att boka ett kostnadsfritt hembesök och offertlämning.